REKONDIČNÉ POBYTY

Máj - Október 2023

Liečebno-edukačné pobyty Turčianske Teplice

Liečebný dom Veľká Fatra ****

Máj 2023 , Júl 2023, Október 2023


Liga zdravia Slovensko v tomto roku 2023 zrealizovala 3 naplánované 5 dňové pobyty v kúpeľoch Turčianske Teplice v liečebnom dome Veľká Fatra, ktoré boli zamerané na zlepšenie zdravotného stavu našich členov na základe absolvovania predpísaných procedúr. Každý absolvoval 8 procedúr, 2 krát 3 hodinový vstup do SPA – AQUAPARKU. Mali sme k dispozícii aj vstup do plaveckého bazénu priamo v hoteli.

Hlavným liečebným prostriedkom je turčianska minerálna voda, ktorá je svojimi účinkami určená pre liečbu ochorení pohybového aparátu, neurologických, gynekologických, urologických ochorení a ochorení tráviaceho ústrojenstva. Voľný čas sme trávili prechádzkami v prírode cez prekrásny park a večer sme sa mohli započúvať do tónov hudby a zatancovať si.

V tomto roku sme oslavovali 10. Výročie od založenia Ligy zdravia Slovensko na každom našom pobyte. Pobyty sme si spríjemnili spoločenskými aktivitami, tancom a spevom, taktiež sme spolu športovali v areáli kúpelov, každý účastník dostal krásne tričko nášho občianskeho združenia a vitamínové balíčky.

Môžeme povedať, že tieto 5 dňové liečebno-edukačné pobyty nám spestrujú náš každodenný život, zlepšujú nám náladu a tiež zmierňujú zdravotné problémy. A opäť sa potvrdilo, že medzi priateľmi v dobrej nálade sa zlepšuje fyzické a psychické zdravie. Už teraz sa tešíme na ďalšie pobyty,ktoré sa uskutočnia v priebehu tohto roku 2024.

Tieto pobyty boli uskutočnené aj s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image